Gelaatsverzorging

U kunt kiezen uit verschillende gelaatsverzorgingen aangepast aan uw huidsprobleem en budget.
Kom gerust eens langs voor een gratis intakegesprek en huidadvies.
Voor elk huidprobleem is er een oplossing.


Meso therapy

Krachtige anti-agingverzorging voor gelaat, hals en décolleté. Spectaculaire resultaten, zonder chirurgie en zonder naalden. Met dit toestel is het mogelijk om een mix van actieve ingrediënten (serums) samengesteld aan de behoeften van uw huid persoonlijk tot in de diepste huidlagen te laten binnendringen. Om de huid van de nek en het decolleté te verstevigen, rimpels te verminderen en de wangen weer voller te maken biedt deze virtuele meso therapy een heel goed resultaat. Het geeft de huid een boost, vermindert de droogtelijnen en maakt de huid soepel. U ziet direct resultaat!


Microdermabrasie

’s werelds topklasse huidverjonging behandeling “De revolutionaire antiveroudering behandeling die een enorm succes is bij beroemdheden en in de media.” Met behulp van zeer fijne kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijdert. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collagen en elastine wat resulteert in een stevige en jongere zijdezachte huid en een prachtige teint. Direct resultaat.


Maria Galland

Behandeling masker modelant

Het zichzelf verwarmend masker met dieptewerking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd. De oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten : intensief vochtherstel, effectieve anti-agingverzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd, als ‘gelift’ uit.Révélation de jeunesse

Versterkt de vermoeide huid onmiddelijk en geeft je een jeugdige uitstraling. De eerste rimpels worden geminimaliseerd, de huid oogt zijdezacht en voelt glad aan. Speciale massagebewegeingen geven de energie een boost en brengen de huid weer in balans.


Hydra global

Deze behandeling herstelt de natuurlijke vochtbalans.
Werkt als een dorstlesser.
De huid voelt gladder.
Tekenen van vermoeidheid lijken verminderd.
De huid voelt zacht en beter beschermd aan.


Klapp

Hyaluronic multiple effect

Intensieve anti-aging behandeling met meervoudig hyaluronzuur dat werkt in de diepere huidlagen en zorgt voor een zeer intensieve vochtbalans.


Vitamine A

Vitamine A is van wezenlijk belang voor de structuur en functies van de huid en heeft een stimulerend effect op de ouder wordende huid. Het beïnvloedt de collageenbinding, de enzymwerking en stimuleert het herstelmechanisme van de huid.


Collageenstimulation

Intensieve anti-aging behandeling met een bewezen versnelling van collageen III aanmaak waardoor de huid er weer steviger en strakker gaat uitzien.


ASA peel face treatment

Anti-aging huidvernieuwende fruitzuurbehandeling. Bevrijd de huid van een verdikte hoornlaag waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden.Vermindert rimpels en huidoneffenheden, geeft een frissere, jongere uitstraling.


Vitamine C

Vitamine C is een levensbelangrijke vitamine. De anti-stress-vitamine betekent voor de huid vitaliteit en de afweer van vrije radicalen die de huid beschadigen. Buitengewone, op elkaar afgestemde stoffen verlenen de huid spankracht, elasticiteit en vullen vochttekorten aan. Het huidreliëf wordt verbeterd. De stimulatie van de collageensynthese maakt de huid weer glad, zacht en fris.


Ericson Laboratoire

Hydra Clinic


Intense hydraterende behandeling.
Beïnvloedt de natuurlijke hydratatiemechanismen.
Stimulering van de watertoevoer voor een optimaal hydratatieniveau.


Vitmanin Energy

Dubbele vitamine behandeling + plantaardige tourine.
Energiebooster met sterk revitaliserend vermogen.
Maximale aanvulling tegen vermoeidheid van de huid.


Skinjexion

Behandeling dat diepe rimpels vervaagt. Een antioxidant met "No Age XXN-effect" om de vorming van rimpels af te remmen.
Synpatisch "BTX"-middel dat het mogelijk maakt rimpels te vervlakken.
Hyaluronzuur met zeer hoog moleculair gewicht voor het opvullen van rimpels.


Biologic Defense

Deze complete behandeling helpt de huid meer weerstand te ontwikkelen, dankzij een stabiliserende
<< dubbele >> actie. Deze behandeling stimuleert tegelijkertijd op het huidniveau , de ecologische en biologische balans.
Het helpt de natuurlijke huidflora in balans te brengen om de huid meer welzijn te geven in het dagelijkse leven.